• facebook
  • sns04
  • twitter
  • linkedin
Vala'au mai ia i matou: +86-838-3330627 / +86-13568272752
itulau_ulu_bg

O le a le fa'aogaina o pasi fa'apalapala? Su'esu'e a latou talosaga ma fa'amanuiaga

Fa'atomuaga i le pa'u fa'apalapala
Laminated busbars o vaega autu ia i le tufatufaina atu o le eletise, o loʻo avea ma taʻavale e lelei le tauaveina ma le tufatufaina atu o le eletise. O lo latou agava'a ma le fa'aogaina e matua taua ai i le tele o fa'aoga i le tele o alamanuia. O lenei ta'iala atoatoa e fa'amoemoe e su'esu'e le fa'aoga autu o pasi fa'apalapala, fa'ailoa ai lo latou taua ma aoga i atina'e eletise fa'aonaponei.

fa'apalapala fa'apipi'i1

Fa'asoa i laupapa sui
O se tasi o faʻaoga masani o paʻu paʻu laminated o loʻo i totonu o paneli eletise, lea e avea ma ala autu mo le tufatufaina atu o le eletise i vaega eseese. Laminated busbars e maua ai auala faʻapitoa i le taimi nei, faʻamautinoaina lelei ma faʻalagolago le tufatufaina atu o le eletise i le laulau. O latou fa'aletonu maualalo ma le maualuga o le gafatia o lo'o i ai nei e lelei ai mo le taulimaina o uta eletise i fale nofoia, pisinisi ma fale gaosi oloa.

Fa'aleleia le fa'aogaina o mea sui
Laminated busbar o vaega ia o switchgear, o vaega ia o mea faʻapipiʻi eletise e faʻaaogaina e pulea, puipuia ma faʻaesea mea eletise. I le fa'aogaina o mea fa'aoga, o pasi fa'apalapala e fesoasoani lelei i le fa'aliliuina o le eletise i le va o vaega eseese e pei o va'ava'a, transformers, ma ki. O lo latou faufale gaoa ma le gafatia e taulima ai galu tetele e fesoasoani e fa'aleleia atili ai le fa'atuatuaina atoa ma le fa'atinoga o faiga sui.

Fa'amalieina le tufatufaina atu o malosiaga i nofoaga autu o faʻamatalaga
O nofoaga autu o fa'amaumauga o lo'o i ai atina'e taua tele IT ma fa'alagolago i pasi fa'apipi'i mo le tufatufaina lelei o le eletise. Laminated busbars maua ai se scalable, modular solution mo le tufatufaina atu o le paoa i servers, teuina ma meafaigaluega fesoʻotaʻiga. O lona mamanu fa'apitoa ma le faigofie o le fa'apipi'iina e fa'amalieina mo nofoaga autu o fa'amaumauga lea e taua tele ai le fa'aogaina o avanoa ma le fa'amaoni. laminated busbars fesoasoani e faʻaleleia le faʻaogaina o le nofoaga autu o faʻamatalaga e ala i le faʻaitiitia o le malosi o le malosi ma faʻamautinoa le tuʻuina atu o le eletise.

fa'apalapala laminated2

Lagolago faiga malosi fa'afouina
I le vaega o le malosi fa'afouina, o pasi fa'apalapala e iai sona sao taua i le fa'amalieina o le fa'asoaina o le paoa i totonu ole la ma le savili. o lo'o fa'aaogaina pa'u fa'apalapala i fa'aliliuga o le la ma pusa tu'ufa'atasi e fa'asili lelei ai le fa'auluina o le paoa e fa'atupuina e paneta sola i le fa'asologa. E fa'apena fo'i, i totonu o uila afi, o pa'u laminated e fesoasoani i le tufatufaina atu o le eletise e gaosia e le afi afi. O lo latou gafatia e taulima ai galu maualuluga ma tuʻuina atu ala maualalo-impedance e taua tele mo le faʻateleina o le gaosiga o le malosi mai faʻapipiʻi malosiaga faʻafouina.

fa'apalapala fa'apipi'i3

Faʻamautinoa le faʻamaoni i faʻaoga faʻapisinisi
O fale fa'apisinisi e masani ona iai faiga fa'aeletise lavelave ma mana'omia e mafai ona fa'amanuiaina tele mai le fa'aogaina o pasi fa'apalapala. Laminated busbars e maua ai fofo faʻatuatuaina ma lelei mo le tufatufaina atu o le eletise i masini eseese ma masini i totonu o fale gaosi oloa. O lona fausiaina malosi ma le teteʻe atu i faʻalavelave faʻainisinia, vibration ma suiga o le vevela e mautinoa ai le le faʻalavelaveina o le tafe o le mana, ma faʻateleina ai le faʻatuatuaina atoa ma le saogalemu o galuega faʻapisinisi.

Fa'afaigofieina le tufatufaina atu o le eletise i faiga tau femalagaiga
Laminated busbars o loʻo faʻaaogaina lautele i faiga felauaiga, e aofia ai nofoaafi ma taavale eletise. I le felauaiga o nofoaafi, o lo'o fa'aogaina ai pasi fa'apalapala e tufatufa atu ai le eletise i nofoaafi ma fa'ailoga e fa'amautinoa ai le lelei ma le fa'atuatuaina. I totonu o ta'avale eletise, fa'apalapala fa'apalapala e fesoasoani i le tufatufaina atu o le taimi nei i le va o ma'a, masini afi ma isi vaega, fesoasoani e fa'aleleia le fa'atinoga atoa ma le lelei o le ta'avale.

fa'apalapala fa'apipi'i4

I le faaiuga
I se aotelega, laminated busbar o ni vaega fa'apitoa ma taua i faiga fa'aonaponei o le tufatufaina atu o le eletise. O a latou talosaga e faʻasalalau i le tele o alamanuia, e aofia ai fale nofo, pisinisi, alamanuia, malosi faʻafouina, nofoaga autu o faʻamatalaga ma felauaiga. laminated busbars e fai se sao taua i le faʻaleleia o le faʻatinoga ma le faʻamaoni o atinaʻe eletise e ala i le tuʻuina atu o vaifofo lelei, faʻalagolago ma faʻalauteleina le tufatufaina atu o le eletise. O le malamalama i le fa'amoemoe ma fa'amanuiaga o pasi fa'apalapala e taua tele i le fa'asilisiliina o faiga fa'asoa eletise ma fa'amautinoa le fa'aogaina lelei o masini eletise i fa'aoga eseese.


Taimi meli: Sep-20-2024